Dekorationsemner og pynteting

Dekorationsemner og pynteting

Er du på jagt efter dekoration og pynteting? Dyk ned i vores store udvalg af dekorationsemner, som spænder over alt lige fra boligtilbehør og praktiske brugsgenstande til forskellige figurer, æsker m.m., som bare venter på at blive dekoreret af en kreativ hånd.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 1630

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 1630

Side
pr. side
Stigende orden

Dekoration til den kreative sjæl

Elsker du dekoration og at sætte dit helt eget og unikke præg på tingene, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Creativ Company (eller CChobby, som vi også er kendt som) har vi nemlig masser af emner, som er oplagte til forskellige former for kreativ og personlig dekoration. Og udvalget er stort, da du kan dekorere på et væld af forskellige materialer til forskellige formål – og med et væld af forskellige teknikker.

Dekorer fx figurer af papmaché eller træ med decoupage, eller prøv kræfter som porcelænsmaler på glas, porcelæn, terrakotta m.m. Du kan også lave dekorationer med maling eller {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3631"}} på {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3496"}} og gøre dem til Pandoras æske, eller hvad med at lade børnene lave en hel bondegård ved at dekorere {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4957"}} i forskellige materialer med {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4666"}} eller {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/199"}} .

Mulighederne er mange, og mangler du inspiration til, hvordan du kan dekorere forskellige materialer, så lad dig inspirere af vores mange {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3136"}} .

Pynteting til dekoration i boligindretningen

Skab en personlig og unik boligindretning med dekorationer, du selv eller måske børnene har lavet. Hos Creativ Company finder du et stort udvalg af pynteting til {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/520"}} , som er velegnet til personlig dekoration. Dekorer fx de flotteste {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3181"}} lysestager eller vaser og krukker, eller hvad med at udsmykke dine egne {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3190"}} , såsom et lille bakkebord, skuffemøbel eller en skammel? Det er blot noget af det boligtilbehør til dekoration, du finder hos os.

Udover pynteting til hjemmet har vi også masser af {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3196"}} i forskellige materialer til kreativ dekoration – bl.a. {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3199"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3208"}} ,{{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3217"}}, {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3214"}} og {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3232"}} .

Stort udvalg af figurer til dekoration

Skal børnene lære at stave eller tælle, har vi også et stort udvalg af {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3775"}} i fx træ eller pap. Alle lægger de op til kreativ dekoration, så det bliver endnu sjovere at lære. Bogstaver, tal og ord er desuden også populære at dekorere og bruge som pyntegenstande i hjemmet. Mal dem fx med {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4021"}} , decouper dem med {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4216"}} , eller beklæd dem {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3238"}} osv.

Desuden har vi et stort sortiment af forskellige {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4012"}} eller leg. Dekorer fx din egen zoologiske have med vores {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3241"}} i et væld af materialer som træ, keramik, styropor osv. Vi har også masser af {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3244"}} og {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3250"}} , der blot venter på dekoration af en kreativ hånd, så de kan skabe masser af julestemning. Eller hvad med at dekorere et af vores mange flotte {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3247"}} og give det til en, du har kær?

Det er blot et lille udvalg af vores mange figurer og dekorationsemner. Vi har endnu flere, hvis du dykker ned i de forskellige kategorier her på siden.

Herfra vil vi til sidst blot ønske rigtig god fornøjelse med dine kreative dekorationer.

Copyright © Creatuv Company | Rasmus Færchs Vej 23 | 7500 Holstebro | 96 13 30 10 | mail@cchobby.dk