Magiske havfruer

Magiske havfruer

Dyk ned i de mange varer og idéer med havfruer og motiver fra havuniverset, der er fyldt med glimmer og smukke pastelfarver.

1) Udvalgte idéer

2) Uundværlige varer

3) Flere materialer

4) Alle idéer


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Havfruer – et magisk univers

Havfruer er kvinder med en fiskehale, dvs. en blanding mellem et menneske og en fisk. Som navnet antyder, lever de under vandet i det smukke havunivers. Der er altså både noget mystisk, eventyrligt, magisk og smukt over havfruer, hvilket er nogle af grundene til havfruernes popularitet. De er nemlig populære som aldrig før – især blandt børn. Og hvem har da ikke også siddet som barn og beundret de smukke havfruer i tegnefilm og bøger og fantaseret om det drømmende og magiske univers under havets overflade? Hos CChobby har vi masser af varer og idéer til DIY havfruer og det magiske havunivers. Her kan du lade børnene dykke ned i det fantastiske univers, hvor fantasi og kreativitet kan få frit løb.

DIY havfrue tema på børneværelset

Elsker dit barn havfruer og det magiske havfrue univers? Hvorfor så ikke bringe havfruerne ind på børneværelset? Vores forskellige hobbymaterialer med fortrykt havfrue motiv lægger op til, at børnene selv farvelægger og dekorerer elementerne, som herefter kan bruges som pynt på værelset. Se fx dette malerlærred med havfruemotiv farvelagt med tusch og glitterlim – et perfekt billede til børneværelset. Lad også børnene farvelægge denne flotte uro med havfrue motiv. Eller hvad med at lave et smykkeskrin dekoreret med Pearl Clay, som giver en flot og skinnede perlemorseffekt – heri kan alle de smukke smykker og hemmeligheder gemmes.

Vi har også en række dekorationsfigurer i træ, som forestiller henholdsvis en skildpadde, havfrue og søhest. Udfyld disse figurer med Foam Clay eller Silk Clay i ønskede farver, eller dekorer dem med tusch eller maling – efterfølgende kan de både bruges til at lege med eller som pynt. Figurerne fås både i en temaæske eller enkeltvis.

Tasker til den lille havfrue

Selv små havfruer har brug for et sted, de kan opbevare deres ting, når de er på tur. Og hvad er sjovere end at lave sin egen havfrue taske? Se bare denne lille skuldertaske med påtrykt muslingeskal, der nemt kan farvelægges med tekstiltusch – den er helt perfekt til de små ture, mens denne skopose med havfruemotiv dekoreret med tekstiltusch og pailletter kan rumme lidt mere.

Magiske havfruer med glimmer, glitter og pastelfarver

Da havfruer er kvinder, bliver de ofte portrætteret meget feminine med fx glimmer, glitter og sarte pastelfarver – alt sammen noget der passer perfekt til det fortryllende univers. Skal børnene lave DIY projekter med havfruer, er det derfor altid en god idé at have den kreative kasse fyldt med sådanne materialer. Hos os finder du heldigvis masser af glimmer, glitter og pastelfarver – bl.a.

 

Med disse materialer i den kreative værktøjskasse er børnene klædt godt på, når de skal lave og ikke mindst dekorere DIY havfruer.