Hjemmelavede gaver fra børn

Hjemmelavede gaver fra børn

Lad børnene lave deres egne kreative gaver til forældre og bedsteforældre. Udforsk alle idéer til hjemmelavede gaver fra børn i alle aldre.

1 ) Husk også
2) Alle idéer


2. 

Alle idéer

/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Hjemmelavede gaver fra børn – gaver fyldt med kærlighed

At give en hjemmelavet gave til fx mor, far, bedsteforældre, søskende eller andre, som barnet holder af, er bare noget helt særligt – uanset om det er hjemmelavede julegaver, hjemmelavede fødselsdagsgaver, gaver til fars dag, gaver til mors dag eller gaver givet bare fordi. Her er gaverne givet og ikke mindst lavet med masser af personlighed, kærlighed, opmærksomhed og tid. Og mulighederne for lav selv gaver er næsten uendelige og afhænger bl.a. af barnets fantasi og kreative evner. Er barnet fx god til at male og tegne, sy, strikke eller hækle, modellere, lave smykker eller noget helt andet? Uanset hvad finder du her på siden masser af idéer til hjemmelavede gaver fra børn. Og forbinder du hjemmelavede gaver fra børnene med halvkiksede pynteting, som alligevel ender bagerst i skabet efter kort tid, så bare rolig - vi har masser af idéer, der er både flotte og brugbare.

For børnene er det desuden en både sjov og lærerig proces at lave hjemmelavede gaver. Flere af idéerne kræver nok en lille hjælpende hånd eller blot opsyn fra en voksen, men selve idéen kan sagtens laves af barnet selv. Så hvorfor ikke bruge det som en anledning til at skabe en hyggelig stund, hvor I hjælper hinanden med at lave personlige gaver? Vi har naturligvis idéer til hjemmelavede gaver, der kan laves af både små og store børn.

Idéer til hjemmelavede gaver til mor

Vil barnet gerne lave en hjemmelavet gave til mor, så har vi masser af god idéer, som helt sikker vil falde i god jord hos enhver mor. Hvilken mor vil fx ikke blive glade for hjemmelavede smykker i gaver – her kan børnene fx let lave øreringe med blomster af rocaiperler samt matchende armbånd med blomster af rocaiperler. Smykkerne skal selvfølgelig også opbevares et sted, når de ikke er i brug, så hvorfor ikke lave et hjemmelavet smykkeskrin dekoreret med Pearl Clay eller et smykketræ med brændte og malede detaljer.

Udover lav selv smykker er der selvfølgelig et væld af andre idéer til hjemmelavede gaver til mor. Kan barnet fx strikke, vil denne flotte og stilrene grydelap af tubegarn eller denne bordskåner af tubegarn helt sikker være et hit hos rigtig mange mødre. Lysestager, som kan pynte flot i hjemmet, er også en populær hjemmelavet gave, som kan laves i mange forskellige udformninger – fx som lysglas med bælte af dekoreret akvarelpapir eller som støbte lysestager i beton med bogstaver og motiver i relief. Der er altså masser af muligheder for at glæde mor med hjemmelavede gaver fra børnene.

Idéer til hjemmelavede gaver til far

Når der skal laves hjemmelavede gaver til far, er mulighederne ligeledes mange. Lav fx et krus med klistermærke, der skifter farve, når det bliver udsat for varme drikke – en supersej gave, som far helt sikkert vil synes er sjov. Børnene kan også lave en flot malet sparebøsse med mønstre lavet med elbrænder, så far kan holde styr på sine penge og spare op til noget, han gerne vil have. Eller hvad med at fortælle hvor meget barnet elsker sin far med en malet fyrfadsstage i glas dekoreret med glas- og porcelænstusch, hvor der fx står ”I love dad”. Elsker far at stå i køkkenet, kan en supergod hjemmelavet gave også være et flot og stilrent malet skærebræt og servietring af træ. Det er altså bare nogle af de mange idéer til hjemmelavede gaver til far, som du finder her på siden.

Selvfølgelig er der rigtig mange hjemmelavede gaver, som både kan gives til mor og far, ligesom gaverne også sagtens kan gives til bedsteforældre, søskende, venner og veninder. Så kribler det i fingrene for at lave hjemmelavede gaver fra børn, er det altså bare om at gå på opdagelse i vores mange idéer og komme i gang med lige netop det, børnene gerne vil lave og give.