Festpynt

Festpynt

Fyld festlokalet op med pynt.
Her finder du inspiration og produkter til hjemmelavet festpynt, som kan hænge på væggene, stå for sig selv og meget mere.
Lav fx dine egne guirlander, lyskæder, skilte eller en flot baggrund til at tage billeder ved.
Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan pynte op, når du selv kreerer festpynt.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

5. 

Find også inspiration til

 

Lav din egen kreative festpynt

Skal du holde fest og trænger lokalet til et kreativt, festligt pust?

Bliv inspireret til festpynt du selv kan lave, så dine vægge og lofte bliver festligt klædt på til anledningen. Her på siden finder du idéer og varer, du kan bruge til at lave din egen hjemmelavede pynt til din fest. Uanset hvilken slags fest du holder, kan du blive inspireret til alt fra flagranker og lyskæder med lamper til skilte med vejvisning og fotobaggrund til photo booths.

Alle idéerne har vejledninger, så du nemt kan komme i gang, og produkterne findes i forskellige farver, så du kan tilpasse din festpynt til lige præcis dig og din fest.

Alt i party pynt til festlokalet

Festpynt kan være mange ting, og det ser forskelligt ud fra fest til fest, men du kan være sikker på at finde noget, du kan bruge til din hjemmelavede pynt til festen her.

Vil du pynte dit loft, kan du fx bruge papirpomponer, tyl eller organza stof, eller du kan hænge balloner som pynt i festlokalet. Du kan lave fine detaljer til dit party pynt med papirpynt formet som blomster, hjerter og meget mere, samt kvaste og andet af silkepapir og kvaste af silkepapir.

Alle produkterne kan du finde i mange forskellige farver, så du kan lave farverigt festpynt, der passer til din fest.

Mangler du lidt lys, har vi også masser af forskellige LED lys og lyskæder, du kan hænge op eller bruge i din hjemmelavede festpynt.

Fire idéer til hjemmelavet pynt til din fest

Mangler du konkrete idéer til festpynt, du selv kan lave, så får du her fem kreative idéer til hjemmelavet pynt til festen:

Vil du gerne pynte op til fest med balloner, så se på ballon ranke af kædeballoner og kvaste for at lære, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af ballon-pynten.

Er enhjørninger et hit hos dig så se på enhjørning lampe og lyskæde guirlande, hvordan du kan forvandle lyskæder og papirlamper til en række lysende enhjørninger. Du kan også bruge den som inspiration til andre motiver, så du er sikker på, at det passer til resten af din festpynt.

Har du planer om at have en photo booth til din fest, kan du få inspiration til en eventyrlig baggrund med blomster til dekoration og fotobaggrund til festen, så din photo booth også fungerer som festpynt.

Guirlander og ranker er altid en populær måde at pynte vægge og vinduer, og du kan hurtigt få et flot resultat. Se fx guirlande af hjerter fra Vivi Gade og se, hvordan udstansede hjerter kan sættes sammen til en fin guirlande.